Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳道明
Chen Dao-Ming  ♂





 
Filmography (1983-2015)
 
  演員 (19 films)
    一個和八個 (1983) ... 許志 (鋤奸科長)
    末代皇朝 (1986) ... 青年溥࠙
    八旗子弟 (1988) ... 烏世保
    三國志:關公 (1989)    
    西太后 (1989) ... 載淳
    三國志 (1990)    
    緣起 (2002)    
    英雄 (2002) ... 秦王
    我心飛翔 (2003) ... 旭
    無間道III (2003) ... 沈澄
    建國大業 (2009)    
    刺陵 (2009) ... 華爺(華定邦)
    孔子 (2010)    
    唐山大地震 (2010) ... 王德清
    建黨偉業 (2011)    
    1942 (2012) ... 蔣介石
    大鬧天宮3D (2012)    
    回歸 (2014) ... 陸焉護
    頭文字D II (2015)