Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙錦
Chiu Kam
 
Filmography (1952-1976)
 
  攝影 (35 films)
    夜祭金嬌 (1954)    
    情賊沙三少 (1954)    
    人道 (1955)    
    棒打薄情郎 (1955)    
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    發達之人 (1956)    
    表錯情 (1956)    
    梅娘 (1956)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    仙女戲魔王 (1957)    
    烈女春香 (1957)    
    借新娘(探親家) (1958)    
    丈夫變了心 (1958)    
    豪門夜宴 (1959)    
    騙婚 (1959)    
    十號風波 (1959)    
    湖山盟 (1962)    
    蘇小小 (1962)    
    孤鳳雙雛 (1963)    
    血掌印 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    英雄兒女 (1965)    
    西施 (1965)    
    馬陵道 (1965)    
    蜜月 (1965)    
    真假兇手 (1966)    
    矇查查的愛情 (1967)    
    離婚之喜 (1967)    
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    金面俠 (1967)    
    兇手尋兇 (1969)    
    姻緣道上 (1969)    
    過江龍 (1970)    
    一塊銀元 (1974)    
    至愛親朋 (1976)    
  燈光 (3 films)
    香車美人 (1952)    
    為情顛倒 (1952)    
    父女之間 (1955)