Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓年生
Hon Nin-Sang  ♂
Aliases:  細肥





 
Filmography (1983-1992)
 
  動作設計 (3 films)
    魔高一丈 (1987)    
    暴風少年 (1991)    
    花貨 (1992)    
  助理指導 (4 films)
    黑心鬼 (1988)    
    人鬼神 (1991)    
    飛鷹行動 (1991)    
    黃飛鴻系列之一代師 (1992)    
  演員 (29 films)
    三闖少林 (1983)    
    霹靂雷電 (1984)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    堂口故事 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    魔翡翠 (1986)    
    茅山學堂 (1986)    
    魔高一丈 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    神探父子兵 (1988)    
    黑心鬼 (1988)    
    一眉道人 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    喋血江湖 (1990)    
    飛鷹行動 (1991)    
    暴風少年 (1991)    
    雙龍會 (1992)    
    龍貓燒鬚 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992)    
    家有囍事 (1992)    
    花貨 (1992)