Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓年生
Hon Nin-Sang  ♂
Aliases:  細肥





 
Filmography (1983-1992)
 
  動作設計 (3 films)
    魔高一丈 (1987)    
    暴風少年 (1991)    
    花貨 (1992)    
  助理指導 (4 films)
    黑心鬼 (1988)    
    飛鷹行動 (1991)    
    人鬼神 (1991)    
    黃飛鴻系列之一代師 (1992)    
  演員 (29 films)
    三闖少林 (1983)    
    霹靂雷電 (1984)    
    皇家師姐 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    魔翡翠 (1986)    
    茅山學堂 (1986)    
    堂口故事 (1986)    
    江湖情 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    魔高一丈 (1987)    
    神探父子兵 (1988)    
    黑心鬼 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    一眉道人 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    喋血江湖 (1990)    
    暴風少年 (1991)    
    飛鷹行動 (1991)    
    家有囍事 (1992)    
    花貨 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    龍貓燒鬚 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992)