Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Kenneth Smyth
Kenneth Smyth  ♂





 
Filmography (1986-1999)
 
  演員 (45 films)
    忍者太保之還魂鏢 (1986)    
    Ninja's Extreme Weapons (1987)    
    你OK,我OK! (1987)    
    通天大盜 (1987)    
    龍兄虎弟 (1988)    
    霹靂先鋒 (1988)    
    暴風女 (1988)    
    今夜星光燦爛 (1988)    
    義膽紅唇 (1988)    
    七小福 (1988)    
    精裝追女仔之2 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    褲甲天下 (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    殺之戀 (1988)    
    八星報喜 (1988)    
    轟天大對決 (1989)    
    鬼媾人 (1989)    
    阿郎的故事 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    伴我闖天涯 (1989)    
    相見好 (1989)    
    最佳男朋友 (1989)    
    越柙飛龍 (1990)    
    無悔行動 (1990)    
    聖戰風雲 (1990)    
    警察扒手兩家親 (1990)    
    開心鬼救開心鬼 (1990)    
    望夫成龍 (1990)    
    義膽雄心 (1990)    
    亂世兒女 (1990)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    魔唇劫 (1991)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    帶子洪郎 (1991)    
    赤裸羔羊 (1992)    
    鐳射劇場之賭神秘笈 (1992)    
    城市獵人 (1993)    
    人魚傳說 (1994)    
    飛虎雄風 (1994)    
    一千零一夜之夢中人 (1995)    
    狂情殺手 (1995)    
    算死草 (1997)    
    超級無敵追女仔2之狗仔雄心 (1997)    
    艷降勾魂 (1999)