Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
魏添材
Ngai Tim-Choi  ♂
Aliases:  魏添財





 
Filmography (1978-1997)
 
  動作設計 (1 film)
    暴逆先鋒 (1997)    
  監製 (1 film)
    暴逆先鋒 (1997)    
  副導演 (6 films)
    我要富貴 (1989)    
    李香君 (1990)    
    四人新世界 (1990)    
    黑雪 (1991)    
    黑星風雲 (1992)    
    不一樣的媽媽 (1995)    
  場記 (1 film)
    四人新世界 (1990)    
  演員 (107 films)
    殘缺 (1978)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    教頭 (1979)    
    七煞 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    少林與武當 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    飛狐外傳 (1980) ... 商家堡眾
    鐵旗門 (1980) ... 神鷹堂打手
    大殺四方 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    打蛇 (1980)    
    請帖 (1980)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    碧血劍 (1981) ... 袁崇煥
    飛屍 (1981)    
    踩線 (1981)    
    叉手 (1981) ... 方英
    打雀英雄傳 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    搏盡 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    俠客行 (1982) ... 鎮天幫幫眾
    如來神掌 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982) ... 全真教弟子
    卒仔抽車 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    幫規 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    毀滅號地車 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    日劫 (1983)    
    天蠶變 (1983) ... 武當派弟子
    掌門人 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    武林聖火令 (1983) ... 常青幫幫主
    清宮啟示錄 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    拳擊小子 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    江湖了斷 (1985)    
    錯點鴛鴦 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    青春節拍 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    流氓公僕 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    代客泊車 (1986)    
    俾鬼捉 (1986)    
    皇家飯 (1986)    
    兄弟 (1986)    
    英雄正傳 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    江湖情 (1987)    
    開心快活人 (1987)    
    爛賭英雄 (1987)    
    鬼馬校園 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    七年之癢 (1987)    
    愛情謎語 (1988)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    挑情 (1988)    
    我要富貴 (1989)    
    四人新世界 (1990)    
    老虎出更2 (1990)    
    BB 30 (1990)    
    小偷亞星 (1990)    
    曝光人物 (1991)    
    黑雪 (1991)    
    贏錢專家 (1991)    
    黑星風雲 (1992)    
    剃刀情人 (1993)    
    不一樣的媽媽 (1995)    
    暴逆先鋒 (1997)