Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李炎海
Lee Yim-Hoi
 
Filmography (1964-1992)
 
  剪接 (81 films)
    玫瑰夫人 (1964)    
    金毛獅王 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    愛奴 (1972)    
    黑店 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    小雜種 (1973)    
    土匪 (1973)    
    毒女 (1973)    
    國術十段 (1974)    
    香港屋簷下 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    蛇妖精 (1974)    
    小山東到香港 (1975)    
    新精武門 (1976)    
    少林木人巷 (1976)    
    鐵拳小子 (1977)    
    中華丈夫 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    飛狐外傳 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    武館 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    叉手 (1981)    
    長輩 (1981)    
    五遁忍術 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    魔界 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    擂台 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    補鑊英雄 (1985)    
    摩登女性 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    兄弟 (1986)    
    禪宗六祖 (1987)    
    通天大盜 (1987)    
    不是冤家不聚頭 (1987)    
    神奇兩女俠 (1987)    
    歡樂5人組 (1987)    
    秋天的童話 (1987)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    情義心 (1988)    
    特警屠龍 (1988)    
    雙肥臨門 (1988)    
    血夜天使 (1988)    
    三人世界 (1988)    
    繼續跳舞 (1988)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    發達先生 (1989)    
    花心三劍俠 (1989)    
    富貴再三逼人 (1989)    
    李香君 (1990)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    黑雪 (1991)    
    黑貓II 刺殺葉利欽 (1992)