Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李志毅
Lee Chi-Ngai  ♂

 
Filmography (1986-2014)
 
  製片 (1 film)
    喜寶 (1988)    
  導演 (12 films)
    血夜天使 (1988)    
    婚姻勿語 (1991)    
    風塵三俠 (1993)    
    新難兄難弟 (1993)    
    救世神棍 (1995)    
    流氓醫生 (1995)    
    天涯海角 (1996)    
    不夜城 (1998)    
    魔幻廚房 (2004)    
    舞吧!昴 (2009)    
    迷離夜 (2013)    
    盜馬記 (2014)    
  美術 (8 films)
    兄弟 (1986)    
    通天大盜 (1987)    
    又見冤家 (1988)    
    郁達夫傳奇 (1988)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    富貴再三逼人 (1989)    
    花心三劍俠 (1989)    
    五虎將之決裂 (1991)    
  剪接 (1 film)
    迷離夜 (2013)    
  監製 (7 films)
    記得香蕉成熟時II初戀情人 (1994)    
    等著你回來 (1994)    
    流氓醫生 (1995)    
    救世神棍 (1995)    
    天涯海角 (1996)    
    魔幻廚房 (2004)    
    盜馬記 (2014)    
  副導演 (1 film)
    通天大盜 (1987)    
  故事 (2 films)
    雙城故事 (1991)    
    等著你回來 (1994)    
  演員 (3 films)
    郁達夫傳奇 (1988)    
    雙城故事 (1991)    
    雙龍會 (1992)    
  配樂 (1 film)
    籠民 (1992)    
  編劇 (17 films)
    玩命雙雄 (1990)    
    婚姻勿語 (1991)    
    雙城故事 (1991)    
    誓不忘情 (1992)    
    記得香蕉成熟時 (1993)    
    風塵三俠 (1993)    
    新難兄難弟 (1993)    
    等著你回來 (1994)    
    金枝玉葉 (1994)    
    救世神棍 (1995)    
    流氓醫生 (1995)    
    天涯海角 (1996)    
    不夜城 (1998)    
    魔幻廚房 (2004)    
    舞吧!昴 (2009)    
    迷離夜 (2013)    
    盜馬記 (2014)