Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳雅倫
Ellen Chan Nga-Lun  ♀





 
Filmography (1984-2012)
 
  演員 (38 films)
    阿福的禮物 (1984)    
    青春怒潮 (1986)    
    霸王花 (1988) ... 阿珍
    求愛敢死隊 (1988) ... Yuki
    勇闖毒龍潭 (1988) ... Jenny
    夢過界 (1988) ... Barbara 冷
    情義心 (1988) ... 愛莎
    最佳男朋友 (1989) ... Salina
    新最佳拍檔 (1989) ... 女秘書
    返老還童 (1989)    
    龍鳳茶樓 (1990)    
    老婆,妳好嘢! (1990)    
    老虎出更2 (1990) ... 席夢思
    殭屍醫生 (1990) ... 愛麗絲
    馬路英雄 (1991)    
    我老婆唔係人 (1991) ... Ellen
    賭王至尊 (1991)    
    妖怪都市 (1992) ... 林小婷
    危情 (1993)    
    獄鳳 (1993)    
    偷情保護今 (1993)    
    男與女 (1993)    
    新俏郎君 (1994)    
    喂,搵邊位? (1994)    
    風塵三女俠 (1994)    
    南洋十大邪術 (1995) ... May
    新江湖情 (2001)    
    性Salon狂想曲 (2002)    
    我愛一碌葛 (2002)    
    星星與月亮 (2002)    
    鬼味人間II:鬼屋幻影 (2003)    
    失鎗72小時 (2003) ... 宋玲
    不可思議星期二 (第二輯) (2003)    
    大丈夫 (2003) ... 餐廳食客
    放•逐 (2006)    
    硬漢 (2008) ... 阿男
    赤裸戰士 (2012) ... 玫瑰
    光輝歲月 (2012)