Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃錦江
Wong Kam-Kong  ♂
Aliases:  K K 黃,  黃錦剛





 
Filmography (1984-2001)
 
  美術 (4 films)
    愛奴新傳 (1984)    
    教頭發威 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    警賊兄弟 (1986)    
  演員 (29 films)
    操行零分 (1986)    
    警賊兄弟 (1986)    
    奪命佳人 (1987)    
    天羅地網 (1988)    
    相見好 (1989)    
    神行太保 (1989)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    上海1920 (1991)    
    莎莎嘉嘉站起來 (1991)    
    女校風雲之邪教入侵 (1992)    
    真的愛妳 (1992)    
    白蓮邪神 (1993)    
    香港也瘋狂 (1993)    
    黃蜂尾後針 (1993)    
    一刀傾城 (1993)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    7金剛 (1994)    
    賭神2 (1994) ... 張寶成
    中南海保鑣 (1994)    
    壯士斷臂 (1994)    
    國產凌凌漆 (1994) ... 總司令 金鎗客
    火燒紅蓮寺 (1994) ... 神公
    追女仔95之綺夢 (1995)    
    大冒險家 (1995) ... Military Officer
    迷姦犯 (1995) ... 罪犯
    香江花月夜 (1995) ... 大李老闆
    勝戰威龍之新人類爭霸 (1997) ... 龍霸天 - 數碼賭狂
    午夜曼哈頓 (2001)