Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林亞杜
Abdul M. Rumjahn  ♂
Aliases:  林亞柱
 
Filmography (1982-1995)
 
  攝影 (34 films)
    小生怕怕 (1982)    
    陰陽錯 (1983)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    家在香港 (1983)    
    打擂台 (1983)    
    奸人鬼 (1984)    
    1/2段情 (1985)    
    奪寶計上計 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    警賊兄弟 (1986)    
    英雄好漢 (1987)    
    魔鬼天使 (1987)    
    開心快活人 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    情義心 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    畫中仙 (1988)    
    龍在天涯 (1989)    
    老虎出監 (1989)    
    獄中龍 (1990)    
    唯我獨尊 (1990)    
    老表發錢寒 (1991)    
    情聖 (1991)    
    雞鴨戀 (1991)    
    龍的傳人 (1991)    
    特異功能猩求人 (1992)    
    現代應召女郎 (1992)    
    證人 (1993)    
    皆大歡喜 (1993)    
    廉政第一擊 (1993)    
    昨夜長風 (1994)    
    我愛法拉利 (1994)    
    新男歡女愛 (1994)    
    不一樣的媽媽 (1995)