Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何寶堯
Gray Hoh Bo-Yiu
Aliases:  Gary Ho
 
Filmography (1982-1992)
 
  攝影 (21 films)
    俏皮女學生 (1982)    
    神龍猛虎 (1982)    
    停不了的愛 (1984)    
    艷鬼發狂 (1984)    
    好彩撞到你 (1984)    
    歌舞昇平 (1985)    
    歡場 (1985)    
    飛虎奇兵 (1985)    
    開心鬼放暑假 (1985)    
    反斗妹 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986)    
    凌晨晚餐 (1987)    
    金燕子 (1987)    
    你OK,我OK! (1987)    
    血夜天使 (1988)    
    忠義群英 (1989)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    千年女妖 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    童黨之街頭霸王 (1992)