Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
矮冬瓜 (2)
Ai Tong-Kua
Aliases:  冬瓜





 
Filmography (1964-1973)
 
  演員 (21 films)
    鹽田區長 (1964)    
    台北發的早車 (1964)    
    一江春水向東流 (1965)    
    豔諜三盲女 (1965)    
    諜報七金剛 (1966)    
    溫泉鄉的吉他 (1966)    
    女飛俠 (1966) ... (客串)
    王哥柳哥007 (1966)    
    女金剛 (1966)    
    海女紅短褲 (1966)    
    賣布兄哥大鬧桃花宮 (1967)    
    三聲無奈 (1967)    
    生死難忘 (1967)    
    天下無難事 (1968)    
    莊子試妻 (1969)    
    封神榜 (1969)    
    流浪燒酒仙 (1969)    
    太太沒在家 (1969)    
    加人加福氣 (1969)    
    處女與我 (1972)    
    拳影 (1973)