Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
董韻詩
Barbie Tung Wan-Si  ♀
 
Filmography (1982-2012)
 
  監製 (17 films)
    我愛唐人街 (1989)    
    超級計劃 (1993)    
    霓紅光管高高掛女子公寓 (1994)    
    醉拳II (1994)    
    空中小姐 (1995)    
    紅番區 (1995)    
    警察故事4之簡單任務 (1996)    
    我是誰 (1998)    
    中華英雄 (1999)    
    千年等一天 (2000)    
    雷霆戰警 (2000)    
    新警察故事 (2004)    
    神話 (2005)    
    明明 (2007)    
    男才女貌 (2007)    
    讓子彈飛 (2010)    
    十二生肖 (2012)    
  製片 (6 films)
    摩登天師 (1982)    
    追鬼七雄 (1983)    
    夾心沙展 (1984)    
    鬼馬朱唇 (1986)    
    青春怒潮 (1986)    
    歡樂叮噹 (1986)    
  策劃 (8 films)
    海上花 (1986)    
    奇緣 (1986)    
    我的愛神 (1986)    
    1哥 (1987)    
    亡命天涯 (1988)    
    四千金 (1989)    
    殭屍醫生 (1990)    
    警察故事III超級警察 (1992)    
  出品人 (2 films)
    新英雄本色 (1994)    
    整蠱王 (1995)    
  執行監製 (1 film)
    花仔多情 (1985)