Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳羅超
Angus Chan Law-Chiu
 
Filmography (2013-2019)
 
  監製 (6 films)
    碟仙碟仙 (2015)    
    PG戀愛指引 (2016)    
    大手牽小手 (2016)    
    我要發達 (2017)    
    今晚打喪屍 (2017)    
    救殭清道夫 (2017)    
  行政監製 (5 films)
    人間蒸發 (2013)    
    澀青298-03 (2013)    
    大茶飯 (2014)    
    我老婆係明星 (2016)    
    狂獸 (2017)    
  出品人 (7 films)
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    沒女神探 (2015)    
    小姐誘心 (2015)    
    燈塔下的戀人 (2015)    
    紀念日 (2015)    
    閨蜜2 (2018)    
    如珠如寶 (2019)    
  執行監製 (2 films)
    澀青298-03 (2013)    
    上身 (2015)