Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊家安
Victor Yeung Ka-On  ♂
Aliases:  楊安



 
Filmography (1979-1999)
 
  製片 (1 film)
    風生水起 (1983)    
  導演 (1 film)
    黑色午夜 (1987)    
  策劃 (1 film)
    烏龍賊替身 (1988)    
  出品人 (9 films)
    虎猛威龍 (1995)    
    元洲街王后 (1995)    
    正牌香蕉俱樂部 (1996)    
    驚變 (1996)    
    玩火 (1996)    
    新喋血雙雄 (1996)    
    特種飛虎 (1997)    
    監獄風雲之少年犯 (1999)    
    夜叉 (1999)    
  動作設計 (2 films)
    夜之女 (1986)    
    黑色午夜 (1987)    
  監製 (3 films)
    虎猛威龍 (1995)    
    元洲街王后 (1995)    
    新喋血雙雄 (1996)    
  副導演 (3 films)
    毒玫瑰與大保鑣 (1979)    
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    幫規 (1982)    
  演員 (7 films)
    毒玫瑰與大保鑣 (1979)    
    幫規 (1982)    
    波牛 (1983)    
    吸我一個吻 (1994)    
    真相 (1995)    
    玩火 (1996)    
    鬼劇院之驚青艷女郎 (1996)    
  執行導演 (1 film)
    烏龍賊替身 (1988)    
  編劇 (1 film)
    黑色午夜 (1987)