Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎文卓
Lai Man-Cheuk

 
Filmography (1981-2001)
 
  監製 (2 films)
    大靈通 (1992)    
    中國O記之血腥情人 (1996)    
  故事 (1 film)
    笑星撞地球 (1990)    
  演員 (3 films)
    撞板神探電子龜 (1981)    
    愛人女神 (1982)    
    新半斤八兩 (1990) ... 阿明
  策劃 (1 film)
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
  編劇 (8 films)
    斬手指 (1981)    
    義蓋雲天 (1986)    
    刑警本色 (1988)    
    表哥我來也 (1991)    
    廟街十二少 (1992)    
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
    中國O記之血腥情人 (1996)    
    驚天大逃亡 (2001)