Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃捷
Wong Chit (1)
 
Filmography (1951-1994)
 
  攝影 (157 films)
    誰憐後母心 (1951)    
    金玉滿堂 (1951)    
    傻俠妖姬 (1952)    
    往事知多少 (1953)    
    火樹銀花相映紅 (1953)    
    雪夜訪情憎 (1953)    
    黃飛鴻一棍伏三霸 (1953)    
    離婚淚 (1954)    
    歌唱郎歸晚 (1955)    
    蠻女鬥七雄 (1955)    
    龍虎笙歌戲鳳凰 (1955)    
    鄉村姑娘 (1955)    
    方世玉義救洪熙官 (1956)    
    黃飛鴻橫掃小北江 (1956)    
    失匙夾萬 (1956)    
    武松血濺獅子樓 (1956)    
    孔雀東南飛 (1956)    
    七劍十三俠(上集) (1957)    
    黃飛鴻喋血馬鞍山 (1957)    
    蟹美人(上集) (1957)    
    黃飛鴻西關搶新娘 (1958)    
    蓬門碧玉 (1958)    
    樊梨花金光陣產子 (1958)    
    好夫妻 (1959)    
    黃飛鴻被困黑地獄 (1959)    
    翠翠姑娘 (1959)    
    小花貓 (1959)    
    西河會妻 (1960)    
    月下奇逢 (1960)    
    娘子軍封王 (1960)    
    非夢奇緣 (1960)    
    寶兒孝祖救雙親 (1960)    
    糊塗金龜婿 (1961)    
    義乞存孤 (1961)    
    抬轎姑爺 (1961)    
    十年一覺楊州夢 (1961)    
    小甘羅拜相 (1961)    
    戇姑爺 (1961)    
    花木蘭 (1961)    
    紐約唐人街碎屍案 (1961)    
    乳燕驚魂 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    關東大俠白骨潭奪寶記 (1962)    
    福祿雙星 (1962)    
    午夜勾魂 (1962)    
    關東第一劍黑虎崖殲仇記 (1962)    
    門當戶對 (1962)    
    雙星淚 (1962)    
    飄零孤鳳 (1962)    
    天字間諜網 (1963)    
    火燒紅蓮寺(下集) (1963)    
    臥虎藏龍 (1963)    
    火燒紅蓮寺(上集) (1963)    
    雷鳴金鼓戰笳聲 (1963)    
    清宮劍影錄(下集) (1963)    
    打龍袍 (1964)    
    乖孫 (1964)    
    如來神掌(四集) (1964)    
    南北英雄兒女情 (1964)    
    撈世界要醒目 (1965)    
    一帆風順 (1965)    
    影迷公主 (1966)    
    觀音得道香花山大賀壽 (1966)    
    願嫁鬼新郎 (1966)    
    彩色青春 (1966)    
    701烏龍女偵探 (1966)    
    第一號女探員 (1966)    
    孝女珠珠 (1966)    
    姑娘十八一朵花 (1966)    
    廣播皇后 (1967)    
    青春之戀 (1967)    
    長髮姑娘 (1967)    
    蓬門淑女 (1967)    
    七劍十三俠 (1967)    
    情花朵朵開 (1967)    
    鳳舞驚魂 (1967)    
    金色聖誕夜 (1967)    
    迷人小鳥 (1967)    
    崑崙三殺手 (1967)    
    花月佳期 (1967)    
    兔女郎 (1967)    
    玉女心 (1968)    
    愛他,想他,恨她! (1968)    
    免死金牌 (1968)    
    霧美人 (1968)    
    玉女痴情 (1968)    
    梅蘭菊竹 (1968)    
    鎖著的新娘 (1968)    
    再世紅梅記 (1968)    
    浪子佳人 (1968)    
    賊千金 (1968)    
    娘惹之戀 (1969)    
    雙鎗沙膽標 (1969)    
    神貓 (1969)    
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970)    
    獅吼 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    七十二家房客 (1973)    
    應召女郎 (1973)    
    朱門怨 (1974)    
    香港73 (1974)    
    二龍爭珠 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    大劫案 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    天涯明月刀 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    秀花大盜 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    孔雀王朝 (1979)    
    老鷹的劍 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    魔劍俠情 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    如來神掌 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    少林傳人 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    風流冤鬼 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    師姐撞邪 (1986)    
    通天拍檔 (1988)    
    殺手天使 (1989)    
    火爆行動 (1989)    
    魔唇劫 (1991)    
    夢醒血未停 (1991)    
    喋血邊緣 (1991)    
    金三角群英會 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    火種 (1993)    
    1/3情人 (1993)    
    同床2夢 (1994)    
  燈光 (1 film)
    春滿帝皇家 (1962)