Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃捷
Wong Chit (1)
 
Filmography (1951-1994)
 
  攝影 (158 films)
    誰憐後母心 (1951)    
    金玉滿堂 (1951)    
    傻俠妖姬 (1952)    
    火樹銀花相映紅 (1953)    
    黃飛鴻一棍伏三霸 (1953)    
    雪夜訪情憎 (1953)    
    往事知多少 (1953)    
    離婚淚 (1954)    
    還我河山 (1954)    
    龍虎笙歌戲鳳凰 (1955)    
    鄉村姑娘 (1955)    
    歌唱郎歸晚 (1955)    
    蠻女鬥七雄 (1955)    
    武松血濺獅子樓 (1956)    
    孔雀東南飛 (1956)    
    方世玉義救洪熙官 (1956)    
    黃飛鴻橫掃小北江 (1956)    
    失匙夾萬 (1956)    
    七劍十三俠(上集) (1957)    
    黃飛鴻喋血馬鞍山 (1957)    
    蟹美人(上集) (1957)    
    樊梨花金光陣產子 (1958)    
    蓬門碧玉 (1958)    
    黃飛鴻西關搶新娘 (1958)    
    小花貓 (1959)    
    好夫妻 (1959)    
    黃飛鴻被困黑地獄 (1959)    
    翠翠姑娘 (1959)    
    娘子軍封王 (1960)    
    非夢奇緣 (1960)    
    寶兒孝祖救雙親 (1960)    
    西河會妻 (1960)    
    月下奇逢 (1960)    
    小甘羅拜相 (1961)    
    戇姑爺 (1961)    
    花木蘭 (1961)    
    紐約唐人街碎屍案 (1961)    
    糊塗金龜婿 (1961)    
    義乞存孤 (1961)    
    抬轎姑爺 (1961)    
    十年一覺楊州夢 (1961)    
    關東第一劍黑虎崖殲仇記 (1962)    
    門當戶對 (1962)    
    雙星淚 (1962)    
    飄零孤鳳 (1962)    
    乳燕驚魂 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    關東大俠白骨潭奪寶記 (1962)    
    福祿雙星 (1962)    
    午夜勾魂 (1962)    
    雷鳴金鼓戰笳聲 (1963)    
    清宮劍影錄(下集) (1963)    
    天字間諜網 (1963)    
    火燒紅蓮寺(下集) (1963)    
    臥虎藏龍 (1963)    
    火燒紅蓮寺(上集) (1963)    
    如來神掌(四集) (1964)    
    南北英雄兒女情 (1964)    
    打龍袍 (1964)    
    乖孫 (1964)    
    一帆風順 (1965)    
    撈世界要醒目 (1965)    
    願嫁鬼新郎 (1966)    
    彩色青春 (1966)    
    701烏龍女偵探 (1966)    
    第一號女探員 (1966)    
    姑娘十八一朵花 (1966)    
    孝女珠珠 (1966)    
    影迷公主 (1966)    
    觀音得道香花山大賀壽 (1966)    
    鳳舞驚魂 (1967)    
    金色聖誕夜 (1967)    
    迷人小鳥 (1967)    
    崑崙三殺手 (1967)    
    花月佳期 (1967)    
    兔女郎 (1967)    
    青春之戀 (1967)    
    廣播皇后 (1967)    
    長髮姑娘 (1967)    
    蓬門淑女 (1967)    
    七劍十三俠 (1967)    
    情花朵朵開 (1967)    
    玉女痴情 (1968)    
    梅蘭菊竹 (1968)    
    鎖著的新娘 (1968)    
    再世紅梅記 (1968)    
    浪子佳人 (1968)    
    賊千金 (1968)    
    玉女心 (1968)    
    愛他,想他,恨她! (1968)    
    免死金牌 (1968)    
    霧美人 (1968)    
    神貓 (1969)    
    娘惹之戀 (1969)    
    雙鎗沙膽標 (1969)    
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970)    
    十四女英豪 (1972)    
    獅吼 (1972)    
    七十二家房客 (1973)    
    應召女郎 (1973)    
    多咀街 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    香港73 (1974)    
    二龍爭珠 (1974)    
    大劫案 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    小樓殘夢 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    秀花大盜 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    老鷹的劍 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    碟仙 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    浣花洗劍 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    通天拍檔 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    師姐撞邪 (1986)    
    火爆行動 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    喋血邊緣 (1991)    
    魔唇劫 (1991)    
    夢醒血未停 (1991)    
    金三角群英會 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    火種 (1993)    
    1/3情人 (1993)    
    同床2夢 (1994)    
  燈光 (1 film)
    春滿帝皇家 (1962)