Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃捷
Wong Chit (1)
 
Filmography (1951-1994)
 
  攝影 (164 films)
    金玉滿堂 (1951)    
    誰憐後母心 (1951)    
    花月又重圓 (1952)    
    傻俠妖姬 (1952)    
    雪夜訪情憎 (1953)    
    往事知多少 (1953)    
    火樹銀花相映紅 (1953)    
    黃飛鴻一棍伏三霸 (1953)    
    還我河山 (1954)    
    離婚淚 (1954)    
    鄉村姑娘 (1955)    
    歌唱郎歸晚 (1955)    
    蠻女鬥七雄 (1955)    
    龍虎笙歌戲鳳凰 (1955)    
    黃飛鴻橫掃小北江 (1956)    
    失匙夾萬 (1956)    
    孔雀東南飛 (1956)    
    武松血濺獅子樓 (1956)    
    方世玉義救洪熙官 (1956)    
    黃飛鴻喋血馬鞍山 (1957)    
    七劍十三俠(上集) (1957)    
    蟹美人(上集) (1957)    
    樊梨花金光陣產子 (1958)    
    蓬門碧玉 (1958)    
    黃飛鴻西關搶新娘 (1958)    
    黃飛鴻被困黑地獄 (1959)    
    翠翠姑娘 (1959)    
    好夫妻 (1959)    
    小花貓 (1959)    
    假鳳虛凰 (1959)    
    月下奇逢 (1960)    
    非夢奇緣 (1960)    
    寶兒孝祖救雙親 (1960)    
    娘子軍封王 (1960)    
    西河會妻 (1960)    
    糊塗金龜婿 (1961)    
    義乞存孤 (1961)    
    戇姑爺 (1961)    
    十年一覺楊州夢 (1961)    
    花木蘭 (1961)    
    紐約唐人街碎屍案 (1961)    
    小甘羅拜相 (1961)    
    抬轎姑爺 (1961)    
    明珠寶劍 (1961)    
    關東第一劍黑虎崖殲仇記 (1962)    
    雙星淚 (1962)    
    飄零孤鳳 (1962)    
    福祿雙星 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    關東大俠白骨潭奪寶記 (1962)    
    門當戶對 (1962)    
    午夜勾魂 (1962)    
    乳燕驚魂 (1962)    
    臥虎藏龍 (1963)    
    天字間諜網 (1963)    
    火燒紅蓮寺(上集) (1963)    
    雷鳴金鼓戰笳聲 (1963)    
    八表雄風 (1963)    
    瓊花淚 (1963)    
    火燒紅蓮寺(下集) (1963)    
    清宮劍影錄(下集) (1963)    
    如來神掌(四集) (1964)    
    打龍袍 (1964)    
    乖孫 (1964)    
    南北英雄兒女情 (1964)    
    撈世界要醒目 (1965)    
    一帆風順 (1965)    
    701烏龍女偵探 (1966)    
    第一號女探員 (1966)    
    孝女珠珠 (1966)    
    影迷公主 (1966)    
    彩色青春 (1966)    
    觀音得道香花山大賀壽 (1966)    
    姑娘十八一朵花 (1966)    
    願嫁鬼新郎 (1966)    
    七劍十三俠 (1967)    
    花月佳期 (1967)    
    兔女郎 (1967)    
    廣播皇后 (1967)    
    鳳舞驚魂 (1967)    
    長髮姑娘 (1967)    
    迷人小鳥 (1967)    
    崑崙三殺手 (1967)    
    情花朵朵開 (1967)    
    金色聖誕夜 (1967)    
    青春之戀 (1967)    
    蓬門淑女 (1967)    
    滿園春色 (1968)    
    免死金牌 (1968)    
    賊千金 (1968)    
    霧美人 (1968)    
    玉女心 (1968)    
    愛他,想他,恨她! (1968)    
    鎖著的新娘 (1968)    
    再世紅梅記 (1968)    
    浪子佳人 (1968)    
    玉女痴情 (1968)    
    梅蘭菊竹 (1968)    
    娘惹之戀 (1969)    
    神貓 (1969)    
    雙鎗沙膽標 (1969)    
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970)    
    十四女英豪 (1972)    
    獅吼 (1972)    
    應召女郎 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    多咀街 (1974)    
    二龍爭珠 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    香港73 (1974)    
    大劫案 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    五毒天羅 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    蕭十一郎 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    絕代雙驕 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    插翅難飛 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    如來神掌 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    少林傳人 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    老鷹的劍 (1984)    
    通天拍檔 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    師姐撞邪 (1986)    
    殺手天使 (1989)    
    火爆行動 (1989)    
    魔唇劫 (1991)    
    夢醒血未停 (1991)    
    喋血邊緣 (1991)    
    金三角群英會 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    1/3情人 (1993)    
    火種 (1993)    
    同床2夢 (1994)    
  燈光 (1 film)
    春滿帝皇家 (1962)