Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
嚴夢
Yim Mung
 
Filmography (1938-1947)
 
  監製 (1 film)
    春情烈火 (1939)    
  導演 (9 films)
    桃李爭春 (1939)    
    春情烈火 (1939)    
    俠血英魂 (1939)    
    花花公子 (1939)    
    岳飛 (1940)    
    母慈子孝 (1941)    
    街頭博士 (1941)    
    燕雙飛 (1941)    
    地獄天堂 (1947)    
  演員 (1 film)
    最後關頭 (1938)    
  編劇 (12 films)
    最後關頭 (1938)    
    麻雀經 (1939)    
    花花公子 (1939)    
    桃李爭春 (1939)    
    春情烈火 (1939)    
    一曲魂銷 (1939)    
    俠血英魂 (1939)    
    岳飛 (1940)    
    街頭博士 (1941)    
    燕雙飛 (1941)    
    母慈子孝 (1941)    
    地獄天堂 (1947)