Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周伯勳
Zhou Bo-Xun  ♂
Aliases:  周伯勛


 
Filmography (1932-1954)
 
  製片 (1 film)
    青燈怨 (1950)    
  製片主任 (1 film)
    婦女春秋 (1951)    
  演員 (15 films)
    續故都春夢 (1932)    
    上海二十四小时 (1933)    
    桃李劫 (1934) ... 馬經理
    自由神 (1935)    
    都巿風光 (1935) ... 小云父
    乘龍快婿 (1947) ... 韓大爺
    亂點鴛鴦 (1948)    
    江南春曉 (1950)    
    女大亨 (1950)    
    太太問題 (1950)    
    武訓傳 (1951)    
    姊妹冤家 (1951)    
    婦女春秋 (1951)    
    兇手 (1952)    
    雞毛信 (1954) ... 貓眼司令