Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫亞東
Sun Ya-Tung  ♂




 
Filmography (1982-1994)
 
  演員 (22 films)
    光陰的故事 (1982)    
    大遠景 (1982)    
    天下第一 (1983)    
    金門砲戰 (1986) ... 黃克敏
    兄弟有種 (1986)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 林樹巍
    烽火佳人 (1987)    
    梅珍 (1987)    
    失蹤人口 (1987)    
    心變 (1988)    
    闖將 (1988)    
    媽媽再愛我一次 (1988)    
    重犯出擊 (1988)    
    林投姐 (1988)    
    玫瑰百合牽牛花 (1989)    
    飛越陰陽界 (1989)    
    午夜過後 (1989)    
    她從對岸來 (1990)    
    黃袍加身 (1991)    
    追捕狂人 (1993)    
    千人斬 (1993) ... 趙雄
    終極獵殺 (1994)