Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鮑比達
Chris Babida  ♂
Aliases:  包比達
 
Filmography (1980-2013)
 
  演員 (1 film)
    初戀未滿 (2013)    
  配樂 (38 films)
    摩登土佬 (1980)    
    喝采 (1980)    
    不准掉頭 (1981)    
    再生人 (1981)    
    殺入愛情街 (1982)    
    靚妹仔 (1982)    
    俏皮女學生 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    我愛夜來香 (1983)    
    鐵板燒 (1984)    
    快餐車 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    何必有我? (1985)    
    拖錯車 (1985)    
    飛躍羚羊 (1986)    
    玫瑰的故事 (1986)    
    肝膽相照 (1987)    
    意亂情迷 (1987)    
    最後勝利 (1987)    
    神探父子兵 (1988)    
    點指賊賊 (1988)    
    烏龍賊替身 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    老婆,妳好嘢! (1990)    
    衛斯理之霸王卸甲 (1991)    
    我老婆唔係人 (1991)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    黑貓II 刺殺葉利欽 (1992)    
    霧都情仇 (1992)    
    特異功能猩求人 (1992)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    新不了情 (1993)    
    夜半歌聲 (1995)    
    少女小漁 (1995)    
    妖街皇后 (1995)    
    美少年之戀 (1998)    
    夜奔 (2000)    
    初戀未滿 (2013)