Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫樹培
Suen Shu-Pau  ♂
Aliases:  小培





 
Filmography (1974-2019)
 
  動作設計 (9 films)
    蝴蝶十八式 (1979)    
    辣手小子 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    夢拳蘭花手 (1979)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    名劍風流 (1981)    
    貓頭鷹 (1981)    
    大輪迴 (1983)    
    唐山過台灣 (1986)    
  監製 (1 film)
    我們畢業啦 (2016)    
  導演 (1 film)
    狐蹤諜影 (2019)    
  演員 (27 films)
    一代猛龍 (1974)    
    尚方寶劍 (1975)    
    五嬌娃 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    死囚 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 何鴻發友人
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    江湖漢子 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 沙通天
    唐人街小子 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    五毒 (1978) ... 捕快林光
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 沙通天
    南少林與北少林 (1978) ... 花順
    生死鬥 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    辣手小子 (1979)    
    金臂童 (1979) ... 長斧殷九
    三十七計 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    少林與忍者 (1983)