Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫樹培
Suen Shu-Pau  ♂
Aliases:  小培





 
Filmography (1974-2016)
 
  動作設計 (9 films)
    夢拳蘭花手 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    辣手小子 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    名劍風流 (1981)    
    貓頭鷹 (1981)    
    大輪迴 (1983)    
    唐山過台灣 (1986)    
  監製 (1 film)
    我們畢業啦 (2016)    
  演員 (27 films)
    一代猛龍 (1974)    
    馬哥波羅 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    五嬌娃 (1975)    
    死囚 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 何鴻發友人
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 沙通天
    唐人街小子 (1977)    
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 沙通天
    南少林與北少林 (1978) ... 花順
    五毒 (1978) ... 捕快林光
    三十七計 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    辣手小子 (1979)    
    金臂童 (1979) ... 長斧殷九
    第三類打鬥 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    少林與忍者 (1983)