Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周令剛
Chow Ling-Gong
 
Filmography (1974-1990)
 
  製片 (23 films)
    獵人 (1975)    
    燈籠街 (1977)    
    你笑我叫他跳 (1977)    
    鐵燕 (1978)    
    歡顏 (1979)    
    我歌我泣 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    明天只有我 (1980)    
    候鳥之愛 (1980)    
    誰是無業遊民 (1982)    
    午夜蘭華 (1982)    
    戒菸船 (1982)    
    結婚 (1985)    
    台北神話 (1985)    
    老虎來了 (1986)    
    母牛一條 (1986)    
    流浪少年路 (1986)    
    哥們的糗事 (1986)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    我們的天空 (1986)    
    海峽兩岸 (1988)    
    大哥大續集 (1990)    
    少爺當大兵 (1990)    
  監製 (3 films)
    大明英烈 (1975)    
    笑太極 (1984)    
    情人,看刀 (1984)    
  場記 (1 film)
    大通緝令 (1974)    
  策劃 (1 film)
    搭錯車 (1983)