Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃志明(1)
Wong Chi-Ming (1)  ♂





 
Filmography (1969-2002)
 
  動作設計 (17 films)
    小霸王 (1974)    
    巴黎殺手 (1974)    
    武狀元 (1980)    
    水晶人 (1983)    
    游俠情 (1984)    
    俾鬼捉 (1986)    
    特技雙雄 (1991)    
    英雄淚 (1991)    
    夢斷江湖 (1991)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    八月鬱金香 (1992)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992)    
    愛到盡頭 (1993)    
    無線電影:死角 (1994)    
    天崖追兇 (1994)    
    明日天涯 (1995)    
    功夫特警 (1995)    
  助理指導 (23 films)
    老鷹的劍 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    巡捕房 (1980)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    六指琴魔 (1983)    
    錦衣衛 (1984)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    陰陽界 (1987)    
    天堂血路 (1988)    
    義膽紅唇 (1988)    
    線人 (1989)    
    特警90 (1989)    
    英雄重英雄 (1989)    
    小偷亞星 (1990)    
    越柙飛龍 (1990)    
    特警90 II 之亡命天涯 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    阿修羅 (1990)    
    棄卒 (1990)    
    醉拳II (1994)    
    共闖天涯 (1995)    
    熱血最強 (1997)    
    無問題2 (2002)    
  演員 (164 films)
    冷暖青春 (1969)    
    說謊的人 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    武林風雲 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    過江龍 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    惡虎村 (1971)    
    血符門 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    聾啞劍 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    十四女英豪 (1972)    
    唐人客 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    群英會 (1972)    
    精武門 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    馬路小英雄 (1973)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    屈原 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    賣命 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    龍虎金剛 (1973)    
    除霸 (1973)    
    強龍惡寇 (1973)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    福建少林拳 (1974)    
    鐵証 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    巴黎殺手 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    逼虎跳牆 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    風雲八千里 (1975)    
    你係得既 (1976)    
    被迫 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    講數 (1977)    
    威震天南 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 崆峒弟子
    殺絕 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    笑傲江湖 (1978) ... 朝陽神教徒
    蛇形刁手 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    絕代雙驕 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    老鷹的劍 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    通天臨記 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    奇招 (1979)    
    教頭 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    七煞 (1979)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    請帖 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    有料到 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    武狀元 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    忍拳威震巴黎 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    小子有種 (1982)    
    武松 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    三闖少林 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    日劫 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    替槍老豆 (1985)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    江湖龍虎鬥 (1987)    
    監獄風雲 (1987)    
    最後一戰 (1987)    
    天堂血路 (1988)    
    義膽紅唇 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    城巿特警 (1988)    
    一妻兩夫 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    喋血雙雄 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    線人 (1989)    
    天若有情 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    致命的誘惑 (1990)    
    特警90 II 之亡命天涯 (1990)    
    天使特警 (1991)    
    八月鬱金香 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    無線電影:死角 (1994)    
    明日天涯 (1995)    
    熱血最強 (1997)    
    97家有囍事 (1997)    
    無問題2 (2002)