Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃志明(1)
Wong Chi-Ming (1)  ♂





 
Filmography (1969-2002)
 
  動作設計 (16 films)
    小霸王 (1974)    
    巴黎殺手 (1974)    
    武狀元 (1980)    
    水晶人 (1983)    
    游俠情 (1984)    
    俾鬼捉 (1986)    
    夢斷江湖 (1991)    
    特技雙雄 (1991)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    八月鬱金香 (1992)    
    愛到盡頭 (1993)    
    無線電影:死角 (1994)    
    天崖追兇 (1994)    
    明日天涯 (1995)    
    功夫特警 (1995)    
  助理指導 (23 films)
    雜家高手 (1979)    
    巡捕房 (1980)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    六指琴魔 (1983)    
    老鷹的劍 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    陰陽界 (1987)    
    義膽紅唇 (1988)    
    天堂血路 (1988)    
    特警90 (1989)    
    英雄重英雄 (1989)    
    線人 (1989)    
    阿修羅 (1990)    
    棄卒 (1990)    
    小偷亞星 (1990)    
    越柙飛龍 (1990)    
    特警90 II 之亡命天涯 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    醉拳II (1994)    
    共闖天涯 (1995)    
    熱血最強 (1997)    
    無問題2 (2002)    
  演員 (162 films)
    虎膽 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    冷暖青春 (1969)    
    說謊的人 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    五虎屠龍 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    過江龍 (1970)    
    聾啞劍 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    血符門 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    硬漢 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    唐人客 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    群英會 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    精武門 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    龍虎金剛 (1973)    
    除霸 (1973)    
    強龍惡寇 (1973)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    屈原 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    賣命 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    四王一后 (1974)    
    逼虎跳牆 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    福建少林拳 (1974)    
    鐵証 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    巴黎殺手 (1974)    
    惡霸 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    風雲八千里 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    你係得既 (1976)    
    決殺令 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    講數 (1977)    
    被迫 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    殺絕 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    笑傲江湖 (1978) ... 朝陽神教徒
    蛇形刁手 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 崆峒弟子
    教頭 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    奇招 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    七煞 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    通天臨記 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    武狀元 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    請帖 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    忍拳威震巴黎 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    武松 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    妖魂 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    日劫 (1983)    
    游俠情 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    替槍老豆 (1985)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    最後一戰 (1987)    
    江湖龍虎門 (1987)    
    監獄風雲 (1987)    
    城巿特警 (1988)    
    一妻兩夫 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    天堂血路 (1988)    
    義膽紅唇 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    線人 (1989)    
    喋血雙雄 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    致命的誘惑 (1990)    
    特警90 II 之亡命天涯 (1990)    
    天若有情 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    天使特警 (1991)    
    八月鬱金香 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    無線電影:死角 (1994)    
    明日天涯 (1995)    
    熱血最強 (1997)    
    97家有囍事 (1997)    
    無問題2 (2002)