Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳博彥
Chen Bo-Yan
 
Filmography (1979-1990)
 
  剪接 (27 films)
    夢拳蘭花手 (1979)    
    茅山道人 (1979)    
    絕招六式 (1979)    
    女學生的悄悄話 (1980)    
    玉劍飄香 (1981)    
    大追擊 (1982)    
    鬼符身 (1984)    
    人間男女 (1985)    
    暗夜 (1986)    
    孫小毛魔界歷險 (1986)    
    跟屁蟲 (1986)    
    迷情 (1986)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    歡樂五福星 (1986)    
    股市大拼盤 (1987)    
    殭屍少爺 (1987)    
    媽媽再愛我一次 (1988)    
    我倆有明天 (1988)    
    海峽兩岸 (1988)    
    奮鬥 (1988)    
    殭屍大鬧西門町 (1988)    
    青春殺人曲 (1988)    
    東京俏姑娘 (1988)    
    7小福 2 (1989)    
    午夜過後 (1989)    
    兩個油漆匠 (1989)    
    鬼出嫁 (1990)