Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉兆基
Ip Siu-Kei

 
Filmography (2012-2019)
 
  聲音設計 (12 films)
    失戀急讓 (2014)    
    魔警 (2014)    
    猛龍特囧 (2015)    
    全力扣殺 (2015)    
    死開啲啦 (2015)    
    選老坐 (2016)    
    S風暴 (2016)    
    兇手還未睡 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
    常在你左右 (2017)    
    洩密者們 (2018)    
    P風暴 (2019)    
  混音 (41 films)
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012)    
    浮城 (2012)    
    惡戰 (2014)    
    救火英雄 (2014)    
    金雞SSS (2014)    
    第7謊言 (2014)    
    大話天仙 (2014)    
    分手100次 (2014)    
    魔警 (2014)    
    四大名捕大結局 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    失戀急讓 (2014)    
    愛尋迷 (2014)    
    浮華宴 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    全力扣殺 (2015)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    破風 (2015)    
    死開啲啦 (2015)    
    猛龍特囧 (2015)    
    殺破狼II (2015)    
    衕流合烏 (2016)    
    S風暴 (2016)    
    驚心破 (2016)    
    兇手還未睡 (2016)    
    選老坐 (2016)    
    仙球大戰 (2017)    
    拆彈專家 (2017)    
    常在你左右 (2017)    
    三十兒立 (2017)    
    今晚打喪屍 (2017)    
    原諒他77次 (2017)    
    29+1 (2017)    
    失眠 (2017)    
    L風暴 (2018)    
    洩密者們 (2018)    
    葉問外傳:張天志 (2018)    
    兄弟班 (2018)    
    掃毒2天地對決 (2019)    
    P風暴 (2019)    
    家和萬事驚 (2019)