Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳可辛
Peter Chan Hoh-San  ♂





 
Filmography (1973-2016)
 
  製片 (1 film)
    龍兄虎弟 (1987)    
  導演 (17 films)
    雙城故事 (1991)    
    新難兄難弟 (1993)    
    風塵三俠 (1993)    
    金枝玉葉 (1994)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    金枝玉葉2 (1996)    
    甜蜜蜜 (1996)    
    三更 (2002)    
    三更:回家 (2002)    
    1:99 電影行動 (2003)    
    如果愛 (2005)    
    投名狀 (2007)    
    鍾馗 (2010)    
    武術 (2011)    
    等待 (2011)    
    中國合伙人 (2013)    
    親愛的 (2014)    
  美術 (1 film)
    土豪520 (2015)    
  策劃 (3 films)
    金燕子 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
    雙城故事 (1991)    
  出品人 (6 films)
    三更 (2002)    
    神奇俠侶 (2011)    
    武術 (2011)    
    血滴子 (2012)    
    親愛的 (2014)    
    七月與安生 (2016)    
  副導演 (1 film)
    威龍猛探 (1985)    
  監製 (39 films)
    英雄無淚 (1986)    
    神行太保 (1989)    
    咖喱辣椒 (1990)    
    壯志豪情 (1990)    
    雙城故事 (1991)    
    亞飛與亞基 (1992)    
    新難兄難弟 (1993)    
    記得香蕉成熟時 (1993)    
    晚9朝5 (1994)    
    金枝玉葉 (1994)    
    記得香蕉成熟時II初戀情人 (1994)    
    歡樂時光 (1995)    
    金枝玉葉2 (1996)    
    甜蜜蜜 (1996)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    十二夜 (2000)    
    金雞 (2002)    
    三更 (2002)    
    三更:回家 (2002)    
    見鬼 (2002)    
    金雞2 (2003)    
    餃子 (2004)    
    三更2 (2004)    
    見鬼2 (2004)    
    如果愛 (2005)    
    見鬼10 (2005)    
    春田花花同學會 (2006)    
    投名狀 (2007)    
    門徒 (2007)    
    十月圍城 (2009)    
    鍾馗 (2010)    
    銘綴湮耋羲旼忒 (2010)    
    笙朸 (2010)    
    武術 (2011)    
    神奇俠侶 (2011)    
    血滴子 (2012)    
    中國合伙人 (2013)    
    美麗真相 (2014)    
    七月與安生 (2016)    
  故事 (4 films)
    雙城故事 (1991)    
    等著你回來 (1994)    
    金枝玉葉 (1994)    
    金枝玉葉2 (1996)    
  執行導演 (1 film)
    建國大業 (2009)    
  演員 (10 films)
    奪命客 (1973)    
    激殺!邪道拳 (1977)    
    A計劃續集 (1987) ... 記者
    三對鴛鴦一張床 (1988)    
    神行太保 (1989)    
    雙龍會 (1992)    
    新不了情 (1993)    
    晚9朝5 (1994) ... 訪問者
    點指兵兵之青年幹探 (1994)    
    竹昇妹之以牙還牙 (1996)    
  編劇 (1 film)
    金枝玉葉 (1994)