Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃永恆
Horace Wong Wing-Hang  ♂
Aliases:  王永恆,  黃永

 
Filmography (1983-2018)
 
  攝影指導 (10 films)
    城市特警 (1988)    
    濟公 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    G4特工 (1997)    
    生死速遞 (2004)    
    怪物 (2005)    
    美麗密令 (2010)    
    一個人的武林 (2014)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    紅海行動 (2018)    
  攝影 (70 films)
    天皇巨星 (1983)    
    英雄本色 (1986)    
    刀馬旦 (1986)    
    金燕子 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    倩女幽魂 (1987)    
    殺之戀 (1988)    
    三人世界 (1988)    
    獵鷹行動 (1988)    
    喋血雙雄 (1989)    
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
    阿郎的故事 (1989)    
    愛的世界 (1990)    
    天若有情 (1990)    
    新半斤八兩 (1990)    
    喋血街頭 (1990)    
    吉星拱照 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
    沙灘仔與周師奶 (1991)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    鬼幹部 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    我愛扭紋柴 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    新難兄難弟 (1993)    
    上海皇帝之雄霸天下 (1993)    
    歲月風雲之上海皇帝 (1993)    
    飛虎雄心 (1994)    
    姊妹情深 (1994)    
    重案實錄O記 (1994)    
    賭神2 (1994)    
    和平飯店 (1995)    
    一千零一夜之夢中人 (1995)    
    霹靂火 (1995)    
    十兄弟 (1995)    
    飛虎 (1996)    
    食神 (1996)    
    天地雄心 (1997)    
    一個字頭的誕生 (1997)    
    B計劃 (1998)    
    喜劇之王 (1999)    
    賭俠大戰拉斯維加斯 (1999)    
    大贏家 (2000)    
    特務迷城 (2001)    
    黑俠 II (2002)    
    衛斯理之藍血人 (2002)    
    豪情 (2003)    
    戀情告急 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    千杯不醉 (2005)    
    神話 (2005)    
    春田花花同學會 (2006)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    神選者 (2007)    
    戲王之王 (2007)    
    內衣少女 (2008)    
    功夫之王 (2008)    
    撲克王 (2009)    
    再生號 (2009)    
    劍雨 (2010)    
    人間喜劇 (2010)    
    翡翠明珠 (2010)    
    最強囍事 (2011)    
    遍地狼煙 (2011)    
    殺手歐陽盆栽 (2011)    
    十二生肖 (2012)    
    寶島雙雄 (2012)    
    特殊身份 (2013)    
  第二組攝影 (1 film)
    賭俠 (1990)