Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃永恆
Horace Wong Wing-Hang  ♂
Aliases:  王永恆,  黃永

 
Filmography (1986-2017)
 
  攝影 (78 films)
    英雄本色 (1986)    
    刀馬旦 (1986)    
    金燕子 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    倩女幽魂 (1987)    
    三人世界 (1988)    
    獵鷹行動 (1988)    
    城巿特警 (1988)    
    殺之戀 (1988)    
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
    阿郎的故事 (1989)    
    喋血雙雄 (1989)    
    笑傲江湖 (1990)    
    愛的世界 (1990)    
    天若有情 (1990)    
    新半斤八兩 (1990)    
    喋血街頭 (1990)    
    吉星拱照 (1990)    
    鬼幹部 (1991)    
    沙灘仔與周師奶 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    辣手神探 (1992)    
    我愛扭紋柴 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    歲月風雲之上海皇帝 (1993)    
    上海皇帝之雄霸天下 (1993)    
    濟公 (1993)    
    新難兄難弟 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    賭神2 (1994)    
    飛虎雄心 (1994)    
    姊妹情深 (1994)    
    重案實錄O記 (1994)    
    十兄弟 (1995)    
    和平飯店 (1995)    
    一千零一夜之夢中人 (1995)    
    霹靂火 (1995)    
    食神 (1996)    
    飛虎 (1996)    
    G4特工 (1997)    
    一個字頭的誕生 (1997)    
    天地雄心 (1997)    
    B計劃 (1998)    
    喜劇之王 (1999)    
    賭俠大戰拉斯維加斯 (1999)    
    大贏家 (2000)    
    特務迷城 (2001)    
    黑俠 II (2002)    
    衛斯理之藍血人 (2002)    
    豪情 (2003)    
    戀情告急 (2004)    
    生死速遞 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    怪物 (2005)    
    千杯不醉 (2005)    
    神話 (2005)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
    神選者 (2007)    
    戲王之王 (2007)    
    內衣少女 (2008)    
    功夫之王 (2008)    
    再生號 (2009)    
    撲克王 (2009)    
    翡翠明珠 (2010)    
    美麗密令 (2010)    
    人間喜劇 (2010)    
    劍雨 (2010)    
    遍地狼煙 (2011)    
    殺手歐陽盆栽 (2011)    
    最強囍事 (2011)    
    寶島雙雄 (2012)    
    十二生肖 (2012)    
    特殊身份 (2013)    
    一個人的武林 (2014)    
    功夫瑜伽 (2017)