Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔣君超
Cheung Kwan-Chiu (1)

 
Filmography (1932-1947)
 
  演員 (30 films)
    共赴國難 (1932)    
    人道 (1932)    
    如此英雄 (1933)    
    良宵 (1934)    
    秋扇明燈 (1935)    
    四姊妹 (1935)    
    慈母曲 (1937)    
    新舊時代 (1937)    
    血肉長城 (1938)    
    流氓小姐 (1938)    
    影壇風月 (1938)    
    孤島天堂 (1939) ... 客串受刑壯士
    西關四美人 (1939) ... 蘇天民
    一代尤物 (1939) ... 朱子亮
    潘巧雲 (1940)    
    魂歸離恨天 (1940)    
    絕代佳人 (1940)    
    地久天長 (1940) ... 趙翼賢
    打漁殺家 (1940)    
    美人計 (1941)    
    卿何薄命 (1941)    
    孤島情俠 (1941)    
    賽金花 (1941) ... 洪鈞
    前路光榮 (1941) ... 黃民顯
    銀槍盜 (1941)    
    正氣歌 (1941)    
    黑俠 (1941) ... 龍基
    大地兒女 (1945)    
    大雷雨 (1946)    
    亂世兒女 (1947)