Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉嘉玲
Carina Lau Ka-Ling  ♀





 
Filmography (1986-2018)
 
  監製 (1 film)
    以青春的名義 (2017)    
  演員 (68 films)
    扭計雜牌軍 (1986) ... Bonnie
    江湖情 (1987)    
    英雄好漢 (1987)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    A計劃續集 (1987) ... 秋玲
    三人世界 (1988)    
    精裝追女仔之2 (1988) ... 邵芳芳
    丑探七個半 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    四千金 (1989) ... 鄭小娟
    說謊的女人 (1989) ... 張嘉樂
    福星臨門 (1989) ... 譚詠蓮
    轟天龍虎會 (1989)    
    福星闖江湖 (1989) ... Banana
    阿飛正傳 (1990) ... 咪咪
    古惑大律師 (1990)    
    皇家女將 (1990) ... 黃家玲
    上海假期 (1991)    
    豪門夜宴 (1991) ... 粵劇名伶
    九一神鵰俠侶 (1991) ... 寵物夫人
    雞鴨戀 (1991)    
    現代應召女郎 (1992) ... 華姐
    車神 (1992) ... Laura
    我愛扭紋柴 (1992) ... 莊素珊
    阮玲玉 (1992) ... 黎莉莉
    玫瑰玫瑰我愛你 (1993) ... 陳寶珠 / 白玫瑰
    新難兄難弟 (1993)    
    香港也瘋狂 (1993)    
    女兒當自強 (1993) ... Winnie 蔣敏華
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993) ... 周伯通
    上海皇帝之雄霸天下 (1993) ... 老六
    歲月風雲之上海皇帝 (1993)    
    天台的月光 (1993)    
    新不了情 (1993) ... Tracy
    太子傳說 (1993) ... 菁菁
    神探乾濕褸 (1993) ... 暈暈地
    千王情人 (1993)    
    金枝玉葉 (1994) ... 玫瑰
    東邪西毒 (1994) ... 桃花
    六指琴魔 (1994) ... 譚月華
    金枝玉葉2 (1996) ... 玫瑰
    大內密探零零發 (1996) ... 嘉玲姐
    自梳 (1997) ... 玉環
    新戀愛世紀 (1998)    
    海上花 (1998)    
    靚女差館 (2001)    
    絕世好Bra (2001) ... Samantha
    絕世好B (2002) ... Samantha
    無間道II (2003) ... Mary (韓琛女友)
    1:99 電影行動 (2003)    
    無間道III (2003) ... Mary (2)
    2046 (2004) ... Lulu/Mimi
    性感都市 (2004) ... Selina
    七年很癢 (2004)    
    好奇害死貓 (2006)    
    狄仁傑之通天帝國 (2010) ... 武則天
    讓子彈飛 (2010) ... 馬邦德夫人
    用心跳 (2010)    
    最強囍事 (2011) ... 戴夢妮
    過界 (2013) ... Anna
    狄仁傑之神都龍王 (2013) ... 武后
    北京愛情故事 (2014)    
    開羅宣言 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    賭城風雲III (2016)    
    以青春的名義 (2017)    
    阿修罗 (2018)