Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
成家班
Jackie Chan's Stuntmen Association
 
Filmography (1981-2015)
 
  動作設計 (29 films)
    老鼠街 (1981)    
    龍少爺 (1982)    
    警察故事 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    A計劃續集 (1987)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    良宵花弄月 (1987)    
    霸王花 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    胭脂扣 (1988)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    奇蹟 (1989)    
    舞台姊妹 (1990)    
    火爆浪子 (1991)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    重案組 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    醉拳II (1994)    
    霹靂火 (1995)    
    一個好人 (1997)    
    玻璃樽 (1999)    
    特務迷城 (2001)    
    環遊地球八十天 (2004)    
    新警察故事 (2004)    
    寶貝計劃 (2006)    
    辛亥革命 (2011)    
    天降雄獅 (2015)    
  助理指導 (1 film)
    A計劃 (1983)