Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳小島
Chen Hsiao-Tao
 
Filmography (1966-1974)
 
  道具 (1 film)
    流浪客 (1966)    
  編劇 (37 films)
    愛你入骨 (1966)    
    海女紅短褲 (1966)    
    七海小遊俠 (1966)    
    金色情奪戰 (1966)    
    龍虎豹 (1967)    
    女醉俠 (1967)    
    人之初 (1967)    
    雙珠記 (1967)    
    神龍飛俠 (1967)    
    天無絕人之路 (1968)    
    危險的十七歲 (1968)    
    月光大俠 (1968)    
    一夜夫妻百世恩 (1968)    
    日落西山 (1968)    
    春霄一刻值千金 (1968)    
    飛天怪俠 (1968)    
    幪面客 (1968)    
    阿草下山 (1969)    
    慈母心 (1969)    
    野玫瑰 (1969)    
    台北夜都市 (1969)    
    星夜離別 (1969)    
    丈夫與生育 (1969)    
    脫胎換骨 (1969)    
    一夜夫妻 (1969)    
    糊里糊塗 (1969)    
    春宵一刻值千金 (1969)    
    傷心的人 (1969)    
    妙賊 (1970)    
    豔諜小牡丹 (1970)    
    少女的秘聞 (1971)    
    鐵腿降魔 (1971)    
    鬼見愁決鬥獨臂刀王 (1971)    
    愛的秘密 (1971)    
    上海灘 (1972)    
    傳宗接代 (1972)    
    從地獄夾的女人 (1974)