Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
儀銘
Yi Ming (1)  ♂
Aliases:  田致斌





 
Filmography (1969-1980)
 
  演員 (34 films)
    莊子試妻 (1969)    
    艷俠 (1969)    
    黑帖 (1969) ... 向葵老人
    痴心的人 (1970)    
    聚寶盆 (1970)    
    歌聲魅影 (1970)    
    雪嶺劍女 (1970)    
    春宵花弄月 (1970) ... 胡大發
    騙術奇譚 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    精忠報國 (1972) ... 舒翁
    夢醒不了情 (1972)    
    亡命煞星 (1973)    
    心有千千結 (1973) ... 朱律師
    彩雲飛 (1973)    
    龍虎鳳 (1974)    
    大三元 (1974)    
    婚姻大事 (1974)    
    雙龍谷 (1974)    
    近水樓台 (1974)    
    大佬 (1974)    
    雲深不知處 (1975)    
    黑鷹一號 (1975)    
    中國真功夫 (1975)    
    保鑣 (1976)    
    包青天 (1976)    
    大喜事 (1976)    
    包公斬駙馬 (1976)    
    花開春暖 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    小雨絲絲 (1977)    
    晨霧 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    一溪流水 (1980)    
 
 
Biography
 
  Real name is Tian Zhi-Bin