Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙卓文
Chiu Cheuk-Man
 
Filmography (1981-1987)
 
  剪接 (40 films)
    打雀英雄傳 (1981)    
    鬼域 (1981)    
    如來神掌 (1982)    
    青春1000日 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    三闖少林 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    日劫 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    表錯七日情 (1983)    
    愛奴新傳 (1984)    
    窺情 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    我為你狂 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    緣份 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    男女方程式 (1984)    
    城市之光 (1984)    
    錯點鴛鴦 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    青春節拍 (1985)    
    天使出更 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    再見七日情 (1985)    
    殺妻二人組 (1986)    
    偶然 (1986)    
    俾鬼捉 (1986)    
    初一十五 (1986)    
    鬼新娘 (1987)