Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁志明(1)
Jimmy Leung Chi-Ming  ♂

 
Filmography (1988-2004)
 
  製片 (1 film)
    社團之撚位 (2000)    
  副導演 (6 films)
    城巿特警 (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    奪命接觸 (1994)    
    冷血人狼 (1994)    
    趕盡殺絕 (2000)    
    殺人曲 (2001)    
  導演 (1 film)
    唐朝禁宮秘史 (1999)    
  演員 (1 film)
    火線生死戀 (2002) ... 警司
  執行導演 (1 film)
    轟天雙龍會 (2000)    
  策劃 (1 film)
    火線生死戀 (2002)    
  編劇 (20 films)
    法網危情 (1992)    
    暗戀你 (1993)    
    冷血人狼 (1994)    
    死亡監獄 (1994)    
    地下賭王 (1994)    
    奪命接觸 (1994)    
    雷霆行動 (1995)    
    元洲街王后 (1995)    
    火鴛鴦 (1996)    
    趕盡殺絕 (2000)    
    社團之撚位 (2000)    
    武神黑俠 (2001)    
    殺人曲 (2001)    
    我的野蠻同學之鬼同你玩 (2001)    
    力王之真正的敵人 (2002)    
    麻辣神探 (2002)    
    一本未完的漫畫 (2002)    
    火線生死戀 (2002)    
    清理門戶 (2003)    
    力王中王 (2004)