Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃哈
Huang Ha (1)  ♂
Aliases:  黃蝦





 
Filmography (1970-1991)
 
  動作設計 (10 films)
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    佛山贊先生 (1978)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    睡拳怪招 (1979)    
    無招勝有招 (1979)    
    踢館 (1979)    
    少林與太極 (1983)    
    八百羅漢 (1985)    
  監製 (1 film)
    火拼油尖區 (1983)    
  導演 (2 films)
    佛山贊先生 (1978)    
    火拼油尖區 (1983)    
  助理指導 (3 films)
    肥龍過江 (1978)    
    豪俠 (1979)    
    天羅地網 (1988)    
  演員 (120 films)
    小煞星 (1970)    
    學府新潮 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    雙俠 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    飛俠神刀 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    大殺手 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    惡客 (1972)    
    快活林 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    群英會 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    大海盜 (1973)    
    土匪 (1973)    
    黑路 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    警察 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    少林五祖 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    朋友 (1974)    
    電單車 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    神打 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    後生 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    死囚 (1976)    
    撈家邪牌姑爺仔 (1976)    
    半斤八兩 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    千里單騎追兇 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    肥龍過江 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 蒙古武士
    少林卅六房 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    殺出重圍 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    無招勝有招 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    綠帽小子 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    鐵拳 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    踢館 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    搏紮 (1980) ... 白衣人
    情俠追風劍 (1980)    
    鬼打鬼 (1980) ... 譚老板
    賊贓 (1980)    
    死亡塔 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983) ... 溜冰賽劫匪
    請鬼 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    殭屍先生 (1985) ... 任老爺
    福星高照 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    刀馬旦 (1986)    
    大家發財 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    倩女幽魂 (1987)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    靈幻小姐 (1988)    
    都市煞星 (1990)    
    鬼咬鬼 (1990) ... 巫師
    奇兵 (1990)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    妖魔道 (1991)    
  策劃 (2 films)
    執法者 (1981)    
    靈幻小姐 (1988)