Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何劍聲
Ho Kim-Sing
 
Filmography (1980-2001)
 
  美術 (45 films)
    城寨出來者 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    武林聖火令 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    游俠情 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    小狐仙 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    刀馬旦 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    靈幻先生 (1987)    
    不夜天 (1987)    
    靈幻小姐 (1988)    
    黑心鬼 (1988)    
    一眉道人 (1989)    
    開心巨無霸 (1989)    
    驅魔警察 (1990)    
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    監獄不設防 (1990)    
    豪門夜宴 (1991)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
    力王 (1992)    
    歲月風雲之上海皇帝 (1993)    
    上海皇帝之雄霸天下 (1993)    
    飛狐外傳 (1993)    
    新難兄難弟 (1993)    
    天與地 (1994)    
    醉拳II (1994)    
    狂情殺手 (1995)    
    懵仔多情 (1996)    
    龍在少林 (1996)    
    地上最強 (2001)    
  服裝 (8 films)
    英雄無淚 (1980)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    浣花洗劍 (1982)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    老鷹的劍 (1984)    
    游俠情 (1984)