Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳佩珊(1)
Joanna Chan Pui-San  ♀





 
Filmography (1986-2009)
 
  場記 (2 films)
    惑星軌跡 (2000)    
    Laughing Gor之變節 (2009)    
  演員 (35 films)
    甜蜜十六歲 (1986)    
    青春怒潮 (1986)    
    標錯參 (1987)    
    霸王花 (1988)    
    一妻兩夫 (1988)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    省港雙龍 (1989)    
    奇蹟 (1989)    
    一眉道人 (1989) ... 小修女
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    線人 (1989)    
    再起風雲 (1989)    
    猛鬼霸王花 (1990)    
    監獄不設防 (1990) ... 黑妹
    小心間諜 (1990)    
    越青 (1991)    
    香港奇案北地胭脂 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    千王1991 (1991)    
    彊屍至尊 (1991)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    一千靈異夜之鬼拳師 (1992) ... Betty
    葡京大劫案 (1992)    
    孽戀狂花 (1993)    
    記得香蕉成熟時 (1993) ... 毛小姐
    獄鳳 (1993)    
    愛的精靈 (1993)    
    沙甸魚殺人事件 (1994)    
    男兒當入樽 (1994)    
    一千靈異夜之凶宅 (1995) ... 鄧慧娟
    大話英雄 (1995)    
    迷失樂園 (1997)    
    惑星軌跡 (2000) ... 李老師