Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳佩珊(1)
Joanna Chan Pui-San  ♀





 
Filmography (1986-2009)
 
  場記 (2 films)
    惑星軌跡 (2000)    
    Laughing Gor之變節 (2009)    
  演員 (35 films)
    青春怒潮 (1986)    
    甜蜜十六歲 (1986)    
    標錯參 (1987)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    霸王花 (1988)    
    一妻兩夫 (1988)    
    一眉道人 (1989) ... 小修女
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    線人 (1989)    
    再起風雲 (1989)    
    省港雙龍 (1989)    
    奇蹟 (1989)    
    猛鬼霸王花 (1990)    
    監獄不設防 (1990) ... 黑妹
    小心間諜 (1990)    
    千王1991 (1991)    
    彊屍至尊 (1991)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    越青 (1991)    
    香港奇案北地胭脂 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    葡京大劫案 (1992)    
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    一千靈異夜之鬼拳師 (1992) ... Betty
    孽戀狂花 (1993)    
    記得香蕉成熟時 (1993) ... 毛小姐
    獄鳳 (1993)    
    愛的精靈 (1993)    
    沙甸魚殺人事件 (1994)    
    男兒當入樽 (1994)    
    一千靈異夜之凶宅 (1995) ... 鄧慧娟
    大話英雄 (1995)    
    迷失樂園 (1997)    
    惑星軌跡 (2000) ... 李老師