Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莫澤仁
Mok Chak-Yan
 
Filmography (1980-2008)
 
  攝影指導 (1 film)
    盲俠之再踏江湖 (1995)    
  攝影 (28 films)
    懲罰 (1980)    
    妙探孖寶 (1985)    
    哈林行動 (1986)    
    烈血風雲 (1988)    
    猛鬼舞廳 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    奇兵 (1990)    
    賭王至尊 (1991)    
    音樂殭屍 (1992)    
    黑星風雲 (1992)    
    鴨之一族 (1993)    
    砵蘭街大少 (1993)    
    百合情韻 (1993)    
    人肉天婦羅 (1993)    
    決戰天門 (1993)    
    強姦案中案 (1993)    
    男與女 (1993)    
    慾火狂情 (1993)    
    殺手柔情 (1994)    
    星期六約會 (1996)    
    旺角的天空2男燒衣 (1996)    
    鬼骨場 (1998)    
    激情邊緣 (1998)    
    職業大賊 (1998)    
    大漠梟雄 (1999)    
    爆裂危情 (2000)    
    龍騰虎躍 (2002)    
    助念新星 (2008)