Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃義順
Wong Yee-Shun (1)
 
Filmography (1967-2000)
 
  剪接 (35 films)
    英雄本色 (1967)    
    擂台 (1972)    
    黃金賭客 (1973)    
    中國針灸 (1973)    
    應召女郎 (1973)    
    廣島廿八 (1974)    
    誰敢動我 (1974)    
    再見中國 (1974)    
    哈哈笑 (1976)    
    波斯夕陽情 (1977)    
    茄哩啡 (1978)    
    行規 (1979)    
    牆內牆外 (1979)    
    點指兵兵 (1979)    
    救世者 (1980)    
    有你無你 (1980)    
    撞到正 (1980)    
    痴心的我 (1986)    
    龍在江湖 (1986)    
    你OK,我OK! (1987)    
    富貴逼人 (1987)    
    雞同鴨講 (1988)    
    富貴再逼人 (1988)    
    今夜星光燦爛 (1988)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    合家歡 (1989)    
    發達秘笈 (1989)    
    客途秋恨 (1990)    
    花田囍事 (1993)    
    天國逆子 (1994)    
    阿金 (1996)    
    基佬40 (1997)    
    半生緣 (1997)    
    花橋榮記 (1998)    
    女足九號 (2000)