Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
汪萍(2)
Wang Ping (2)  ♂





 
Filmography (1953-1960)
 
  演員 (21 films)
    秋瑾 (1953) ... 沈榮卿
    草莽恩仇 (1954) ... 江輔成
    喬遷之喜 (1954) ... 會計
    碧血黃花 (1954) ... 林時爽
    鄭成功 (1954) ... 隆武帝
    燕雙飛 (1954) ... 來賓甲
    闔第光臨 (1955)    
    菊子姑娘 (1956)    
    那個不多情 (1956) ... 陳先生
    海邊風 (1957)    
    男大當婚 (1957) ... 警察
    復活的玫瑰 (1957) ... 老李
    搶新郎 (1958) ... 家院
    夜夜盼郎歸 (1958) ... 同學甲
    想入非非 (1958) ... 老朱
    嬌娃 (1959) ... 小偷
    何處是兒家 (1959) ... 陳紹文
    真假千金 (1959) ... 醫生
    私戀 (1960) ... 父老甲
    古屋疑雲 (1960)    
    自由戀愛 (1960)