Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余小峰
Yu Siu-Fung
 
Filmography (1972-1994)
 
  剪接 (41 films)
    黑吃黑 (1972)    
    怪客 (1973)    
    死穴拳 (1974)    
    鐵牛伏虎 (1974)    
    無奇不有 (1975)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    教頭 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    七煞 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    請帖 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    鬼域 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    單程路 (1981)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    偶然 (1986)    
    但願人長久 (1989)    
    小偷亞星 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    香港奇案之吸血貴利王 (1994)