Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁耀明
Edward Leung Yiu-Ming  ♂
 
Filmography (1984-1992)
 
  動作設計 (1 film)
    石頭集 (1992)    
  副導演 (1 film)
    恭喜發財 (1985)    
  故事 (1 film)
    飛龍猛將 (1988)    
  導演 (1 film)
    石頭集 (1992)    
  演員 (1 film)
    上海之夜 (1984)    
  策劃 (1 film)
    鬼咁有緣 (1986)    
  編劇 (16 films)
    皇家飯 (1986)    
    鬼咁有緣 (1986)    
    北斗之拳 (1987)    
    奪命佳人 (1987)    
    省港風雲 (1988)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    目中無人 (1989)    
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
    笑傲江湖 (1990)    
    先發制人 (1990)    
    阿修羅 (1990)    
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    蠻荒的童話 (1991)    
    情聖 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    石頭集 (1992)