Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬官華
Ma Goon-Wa (1)
Aliases:  馬觀華(1)
 
Filmography (1964-1994)
 
  攝影 (47 films)
    出乎意料 (1974)    
    大毒梟 (1975)    
    達魔鐵指功 (1977)    
    火燒少林門 (1977)    
    龍虎門 (1979)    
    拳形五摩達 (1979)    
    林世榮 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    身不由己 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    龍形摩橋 (1980)    
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    勇者無懼 (1981)    
    阿燦當差 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    天師撞邪 (1983)    
    波牛 (1983)    
    鬼馬天師 (1984)    
    法外情 (1985)    
    小狐仙 (1985)    
    惡男 (1986)    
    我要金龜婿 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    神探朱古力 (1986)    
    堂口故事 (1986)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    龍虎智多星 (1988)    
    鐵膽雄風 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    開心巨無霸 (1989)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    無名家族 (1990)    
    漫畫奇俠 (1990)    
    馬路英雄 (1991)    
    賊聖 (1991)    
    龍貓燒鬚 (1992)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    痴情快婿 (1992)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    蘇乞兒 (1993)    
    神探POWER之問米追兇 (1994)    
    沉默的姑娘 (1994)    
  燈光 (10 films)
    假妻 (1964)    
    共傘奇緣 (1965)    
    斷腸玫瑰 (1966)    
    歷劫紅顏 (1966)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    聾啞劍 (1971)    
    發達之人 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    一網打盡 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)