Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬官華
Ma Goon-Wa (1)
Aliases:  馬觀華(1)
 
Filmography (1964-1994)
 
  攝影 (47 films)
    出乎意料 (1974)    
    大毒梟 (1975)    
    火燒少林門 (1977)    
    達魔鐵指功 (1977)    
    拳形五摩達 (1979)    
    林世榮 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    龍形摩橋 (1980)    
    阿燦當差 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    霍元甲 (1982)    
    奇門遁甲 (1982)    
    天師撞邪 (1983)    
    波牛 (1983)    
    鬼馬天師 (1984)    
    小狐仙 (1985)    
    法外情 (1985)    
    堂口故事 (1986)    
    我要金龜婿 (1986)    
    惡男 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    神探朱古力 (1986)    
    龍虎智多星 (1988)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    龍之爭霸 (1989)    
    開心巨無霸 (1989)    
    鐵膽雄風 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    富貴兵團 (1990)    
    無名家族 (1990)    
    漫畫奇俠 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    馬路英雄 (1991)    
    賊聖 (1991)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    痴情快婿 (1992)    
    龍貓燒鬚 (1992)    
    蘇乞兒 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    沉默的姑娘 (1994)    
    神探POWER之問米追兇 (1994)    
  燈光 (10 films)
    假妻 (1964)    
    共傘奇緣 (1965)    
    斷腸玫瑰 (1966)    
    歷劫紅顏 (1966)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    聾啞劍 (1971)    
    硬漢 (1972)    
    發達之人 (1972)    
    一網打盡 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)