Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
白黃基
Baek Hwang-Ki  ♂
Aliases:  백황기





 
Filmography (1977-1990)
 
  動作設計 (3 films)
    雷拳 (1983)    
    少林沙彌 (1983)    
    火爺 (1983)    
  監製 (1 film)
    小鬼大哥大 (1990)    
  演員 (28 films)
    四大猛龍 (1977)    
    飛虎相爭 (1977)    
    貓拳 (1977)    
    黒龍豹 (1978)    
    虎林四大通関 (1978)    
    梅花螳螂 (1979)    
    高手過招 (1980)    
    龍拳蛇手 (1980)    
    愛拳 (1980)    
    妖蛇拳 (1980)    
    一笑一拳 (1980)    
    月光雙手 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    借刀殺人 (1981)    
    雙龍 (1981)    
    血戰五形拳 (1981)    
    勇立忍者 (1981)    
    大兄出道 (1981)    
    雙輩 (1982)    
    解決士 (1982)    
    狂龍血戰忍者 (1982)    
    火爺 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    雷拳 (1983)    
    少林沙彌 (1983)    
    奪寶狂龍 (1985)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    忍者毒玫瑰 (1986)