Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁家班
Yuen Clan
Aliases:  袁家班創作小組
 
Filmography (1980-1993)
 
  動作設計 (15 films)
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    奇門遁甲 (1982)    
    波牛 (1983)    
    飛象過河 (1983)    
    天師撞邪 (1983)    
    鬼馬天師 (1984)    
    笑太極 (1984)    
    祝您好運 (1985)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    鐵膽雄風 (1989)    
    城市女獵人 (1993)    
    情迷香港 (1993)    
    蘇乞兒 (1993)    
  助理指導 (1 film)
    死亡塔 (1981)    
  編劇 (2 films)
    鬼馬天師 (1984)    
    殭屍怕怕 (1986)