Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姚萍(1)
Yiu Ping  ♂





 
Filmography (1937-1980)
 
  導演 (1 film)
    遙遠寄相思 (1955)    
  演員 (126 films)
    馬路天使 (1937) ... 花花公子
    大義滅親 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    自梳女 (1937)    
    同胞兄弟 (1938)    
    七星伴月 (1938)    
    胭脂淚 (1938)    
    風流財主 (1938)    
    正一多情種 (1939)    
    大地主 (1939)    
    第八天堂 (1939)    
    李阿毛與唐小姐 (1939)    
    梅開二度 (1939)    
    萬里行屍 (1939)    
    三千年地底殭屍 (1939)    
    西關四美人 (1939) ... 馮德蓮
    神燈 (1939)    
    春情烈火 (1939)    
    孔雀開屏 (1939)    
    香江花月夜 (1939)    
    一代尤物 (1939) ... 馬健
    賊王子 (1939)    
    女大思嫁 (1939)    
    女響導之秘密 (1939)    
    歌場魅影 (1940)    
    狂風暴雨 (1940)    
    魂歸離恨天 (1940)    
    插翼虎 (1940)    
    孤兒救祖記 (1941)    
    國難財主 (1941)    
    似水流年 (1941)    
    白雲塔 (1941)    
    女鏢師 (1941)    
    痲婆尋仔 (1941)    
    一代藝人 (1941)    
    永春三娘 (1941)    
    荒江女俠 (1941)    
    黑衣怪人 (1942)    
    蓬門碧玉 (1942)    
    人海飄零 (1943)    
    生死鴛鴦 (1943)    
    大地兒女 (1945)    
    桃花依舊笑春風 (1947) ... 彭國華
    南島相思曲 (1947) ... 古高
    苦戀 (1947) ... 醫生
    復員淚 (1947)    
    春之夢 (1947) ... 醫生
    週身膽鬧廣州 (1947) ... 大碌樹
    女鏢師(續集) (1947)    
    西廂記 (1947)    
    黑狼大盜 (1947)    
    新天方夜譚 (1947) ... 盜魁巴比夫
    打破玉籠飛彩鳳 (1948)    
    江湖奇俠(第四集) (1948)    
    獸國神魔 (1948)    
    青衫紅淚 (1948)    
    審死官 (1948) ... 繆蓬
    仙童玉女 (1948) ... 魏團長
    諜網恩仇 (1948)    
    江湖奇俠(第三集) (1948)    
    恨海情鴛 (1948)    
    顛鸞倒鳳 (1948) ... 林將軍
    望穿秋水 (1948)    
    銷魂賊 (1948) ... 夏風
    三劍俠 (1948)    
    江湖鐵漢 (1948)    
    吉人天相 (1948)    
    血海爭雄 (1948)    
    烽火漁村 (1948)    
    飛天女俠 (1948)    
    款擺紅綾帶 (1948) ... 張展雲
    江湖鐵漢 (1948)    
    拳世界 (1948) ... 姚一平
    水上人家 (1949) ... 吳阿海
    神秘女俠 (1949) ... 胡森
    甘羅拜相 (1949) ... 秦王
    金葉菊 (1949)    
    玉面霸王 (1949) ... 古魯強
    生死纏綿 (1949) ... 廖星河
    幪面美人 (1949)    
    一劍定江山 (1949)    
    齊宣王與鍾無艷(上集) (1949) ... 田昆
    珠聯璧合 (1949) ... 梁偉成
    李元霸 (1949) ... 柴紹
    女鏢師三戲神鞭俠 (1949)    
    小俠艾虎 (1949)    
    馬騮精大鬧天宮 (1949)    
    新關東大俠 (1949) ... 杜虎豪
    海誓 (1949) ... -
    齊宣王與鍾無艷(下集) (1949) ... 田昆
    人海萬花筒 (1950)    
    流氓世界 (1950) ... 李強
    願郎重吻妾朱唇 (1950)    
    香島美人魚 (1950)    
    雨夜歌聲 (1950) ... 周少爺
    東成西就 (1950)    
    亂世英雄 (1950) ... 迷魂賊章大朋
    人海狂潮 (1951)    
    繁華夢 (1951)    
    明星夢 (1951)    
    銀海春光 (1951)    
    紅粉飄零 (1951)    
    一帆風順 (1951) ... 阿榮
    烏龍姻緣 (1951) ... 高飛
    寶劍定五龍 (1952)    
    陳靖姑臨水平妖(上集) (1952)    
    趙五娘 (1952)    
    洛陽橋 (1952)    
    驚魂花燭夜 (1952)    
    新陳三五娘 (1952)    
    陳靖姑臨水平妖(下集) (1952)    
    寶劍神弓 (1952)    
    彩虹曲 (1953)    
    名女人別傳 (1953) ... 賴洪聲
    兩面人 (1953) ... 疤面人
    孤兒義犬 (1954)    
    陳三五娘 (1954)    
    山河戀 (1955) ... 阿牛
    銀海仙歌處處聞 (1957)    
    I.Q 小子 (1969)    
    千萬人家 (1970)    
    多謝老闆娘 (1972) ... 樂隊領班
    歌后奇遇記 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    過江龍獨闖虎穴 (1978)    
    惡爺 (1980)