Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁小熊
Tony Leung Siu-Hung  ♂
Aliases:  熊光,  梁少熊,  梁茂熊





 
Filmography (1972-2018)
 
  動作設計 (88 films)
    北少林 (1976)    
    十二潭腿 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    殺出西營盤 (1982)    
    俏皮女學生 (1982)    
    虎鷹 (1983)    
    黃禍 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    我願意 (1985)    
    反斗妹 (1985)    
    魔翡翠 (1986)    
    壞女孩 (1986)    
    義蓋雲天 (1986)    
    娶錯老婆投錯胎 (1987)    
    凌晨晚餐 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    血夜天使 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    獵鷹行動 (1988)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    法內情大結局 (1989)    
    合家歡 (1989)    
    潘金蓮之前世今生 (1989)    
    發達秘笈 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    親兄弟 (1989)    
    老虎出監 (1989)    
    我未成年 (1989)    
    無名家族 (1990)    
    泰拳王 (1990)    
    香港舞男 (1990)    
    無敵幸運星 (1990)    
    開心鬼救開心鬼 (1990)    
    救命宣言 (1990)    
    勇闖天下 (1990)    
    邊緣歲月 (1990)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    跛豪 (1991)    
    神探馬如龍 (1991)    
    藍色霹靂火 (1991)    
    開心鬼5上錯身 (1991)    
    玉蒲團之偷情寶鑑 (1991)    
    積奇瑪莉 (1992)    
    家有囍事 (1992)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    阿二一族 (1992)    
    富貴黃金屋 (1992)    
    女黑俠黃鶯 (1992)    
    龍貓燒鬚 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    夜夜伴肥嬌 (1992)    
    黃飛鴻笑傳 (1992)    
    丐世英雄 (1992)    
    92黑玫瑰對黑玫瑰 (1992)    
    現代應召女郎 (1992)    
    花田囍事 (1993)    
    虎穴屠龍之轟天陷阱 (1993)    
    再世追魂 (1993)    
    廉政第一擊 (1993)    
    馬路天使 (1993)    
    情天霹靂之下集大結局 (1993)    
    誘僧 (1993)    
    仙人掌 (1994)    
    刀劍笑 (1994)    
    重金屬 (1994)    
    大話英雄 (1995)    
    Superfights (1995)    
    終極絞人環 (1997)    
    杭州王爺 (1998)    
    九星報喜 (1998)    
    鍾無艷 (2001)    
    雙瞳 (2002)    
    天地英雄 (2003)    
    六樓后座 (2003)    
    終極格鬥 (2004)    
    葉問 (2008)    
    葉問前傳 (2010)    
    鴻門宴 (2011)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
    青春鬥 (2014)    
    老男孩之猛龍過江 (2014)    
    盜墓筆記 (2016)    
    功夫聯盟 (2018)    
  故事 (1 film)
    大話英雄 (1995)    
  導演 (9 films)
    霹靂雷電 (1984)    
    虎穴屠龍之轟天陷阱 (1993)    
    觸目驚心 (1993)    
    再世追魂 (1993)    
    重金屬 (1994)    
    Superfights (1995)    
    大話英雄 (1995)    
    終極絞人環 (1997)    
    終極格鬥 (2004)    
  執行導演 (1 film)
    天使行動 (1987)    
  助理指導 (4 films)
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    通天老虎 (1980)    
    醉拳II (1994)    
  演員 (54 films)
    鐵指唐手 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    猛虎下山 (1973)    
    師兄出馬 (1973)    
    香港小教父 (1974) ... 飾卡羅手下乙
    生死關頭 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    賭人頭 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    神拳飛龍 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    北少林 (1976)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    三十六迷形拳 (1977)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    黑帶空手道 (1977)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    荷京喋血 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    白馬黑七 (1979)    
    出籠馬騮 (1979) ... 魏澤
    六合千手 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    六三三 (1979)    
    少林佛家大道 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    泰山屠龍 (1980)    
    黃禍 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    魔翡翠 (1986)    
    操行零分 (1986) ... 大雄 / 鍾楚雄
    獵鷹行動 (1988)    
    豪門夜宴 (1991)    
    逃學威龍2 (1992)    
    情天霹靂之下集大結局 (1993)    
    大話英雄 (1995)    
    終極格鬥 (2004)    
    情意拳拳 (2006) ... 裁判
    葉問 (2008) ... 青龍館主
    一個人的武林 (2014)    
    葉問3 (2015) ... 李師父