Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳沛佳
Wilson Chan Pui-Ka
 
Filmography (1984-1993)
 
  攝影 (17 films)
    三十處男 (1984)    
    忍者太保之地獄變 (1986)    
    癲佬正傳 (1986)    
    聽不到的說話 (1986)    
    人民英雄 (1987)    
    歡樂5人組 (1987)    
    肥貓流浪記 (1988)    
    又見冤家 (1988)    
    郁達夫傳奇 (1988)    
    愛的逃兵 (1988)    
    血夜天使 (1988)    
    再見王老五 (1989)    
    沖天小子 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    黑雪 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    馬路天使 (1993)    
  演員 (1 film)
    郁達夫傳奇 (1988)