Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳斐烈
Philip Chan Fei-Lit  ♂
Aliases:  陳婓烈,  陳斐列,  陳裴烈,  陳斐立


 
Filmography (1981-1993)
 
  演員 (3 films)
    鐵血騎警 (1987)    
    伴我縱橫 (1992)    
    黃蜂尾後針 (1993)    
  配樂 (40 films)
    煲車 (1981)    
    薄荷咖啡 (1982)    
    摩登衙門 (1983)    
    君子好逑 (1984)    
    伊人再見 (1984)    
    小狐仙 (1985)    
    冒牌大賊 (1986)    
    我要金龜婿 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    凌晨晚餐 (1987)    
    不夜天 (1987)    
    鐵血騎警 (1987)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    血玫瑰 (1988)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    血夜天使 (1988)    
    喜寶 (1988)    
    聊齋艷譚 (1990)    
    朋黨 (1990)    
    阿修羅 (1990)    
    風雨同路 (1990)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    天地玄門 (1991)    
    龍的傳人 (1991)    
    夜生活女王霞姐傳奇 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    雷霆掃穴 (1991)    
    彊屍至尊 (1991)    
    烈火危情 (1991)    
    正紅旗下 (1991)    
    新龍門客棧 (1992)    
    花貨 (1992)    
    力王 (1992)    
    伴我縱橫 (1992)    
    噴火女郎 (1992)    
    車神 (1992)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
    黃蜂尾後針 (1993)    
    千面天王 (1993)    
    至尊三十六計之偷天換日 (1993)